Om byrån

En webbyrå för vanliga företagare

Brynge webbyrå finns i hjärtat av Höga Kusten, i Ångermanlands gamla kärnbygder norr om den stora Skuleskogen. I landet Nolaskogs, det vill säga ”norr om skogen”. Där i en liten by med fyra hushåll hittar ni Norrlands minsta digitalbyrå, med målet att bli den bästa.

Med kärlek till öppen källkod

Jag säljer inte bara webbproduktioner i WordPress och WooCommerce, jag arbetar också ideellt för att förbättra dem. Jag och tusentals andra världen över. Det är kraften i öppen källkod. Här nedan är några av de tillägg och teman som jag tillsammans med andra gjort tillgängliga på svenska. Som ni ser har jag en särskilt förkärlek till lösningar som gör er WordPress-webbplats säkrare och snabbare.

Brynge Webbyrå Civilsamhället

Att bidra till en bättre hembygd är viktigt för mig. Därför ägnar jag en del av min tid åt att hjälpa lovvärda lokala projekt.

Brynge Kulturområde

Brynge Kulturområde är ett industrihistoriskt riksintresse i Nätra älvdal och där gör Brynge Kulturförening ett viktigt arbete med att hålla liv i områdets lokala historia och traditioner. Brynge Webbyrå sponsrar föreningen med webbsida och serverdrift.

Vill ni ansöka om ett Pro Bono-projekt är ni varmt välkomna att kontakta mig.

Att gå den extra milen

Om det är något motto jag tagit till mig genom åren så är det att gå den extra milen. Att inte bara göra det man blir tillsagd, utan ta det där extra steget. Att ge 110% i alla lägen. Att överraska. Det har betalat sig för mig inte minst i förtroende från kollegor och kunder, och jag kan lova att jag också kommer gå den extra milen för att du ska bli nöjd med ditt projekt.

Redo att ta första steget mot er nya webbplats?

Hej! Vill du ha tips på hur du som företagare får mer gjort och mer pengar i plånboken? Skriv upp dig på mitt nyhetsbrev: